Spojte se s námi


Fotbal

PSG překonalo nabídku Chelsea, za rekordní peníze si přivede Achrafa Hakimiho

Fotbalový velikán z Parku princů projevuje na přestupovém trhu zvýšenou aktivitu. Ve snaze konečně vyhrát Ligu mistrů a vrátit se zpět na první místo Ligue 1 jeho bohatí majitelé opět sáhnou do kapsy pro rekordní částku.

Publikováno

dne

Fotbalový velikán z Parku princů projevuje na přestupovém trhu zvýšenou aktivitu. Ve snaze konečně vyhrát Ligu mistrů a vrátit se zpět na první místo Ligue 1 jeho bohatí majitelé opět sáhnou do kapsy pro rekordní částku, tentokrát za hráče na pozici obránce.

Zdroj: Anton Zajcev, CC BY-SA 3.0

Cílem PSG je Achraf Hakimi z Interu Milán. Hakimi do Serie A přišel teprve před rokem a hned zapsal sedm gólů a osm asistencí.

Na hráče na pozici krajního obránce to jsou exkluzivní čísla. Hakimi měl navíc lví podíl na tom, že Inter Milán v uplynulé sezóně získal titul.

PSG chce za talentovaného obránce do Interu Milán poslat 60 milionů liber. S dvaadvacetiletým marockým reprezentantem by následně ráda podepsala pětiletý kontrakt na blíže nespecifikovanou částku.

Inter Milán svého obránce sice původně nechtěl prodávat, ale kvůli špatné finanční situaci na tuto nabídku nebude moci říct ne.

Příchod Hakimiho bude toto léto pro PSG už třetím významným přestupem.

Francouzský velikán si totiž už stihl zajistit služby Georginio Wijnalduma z Liverpoolu a brankáře Gianluigi Donnarummu z AC Milán.

Zdroj: ESPN

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.