Spojte se s námi


eSport

Entropiq oznámili novou hvězdnou sestavu

Winstrike, Ex-Winstrike nebo také EPG Family, pod těmito jmény jste mohli sledovat pětici hráčů, kteří nyní budou reprezentovat český tým Entropiq, jenž začíná svojí cestu za ovládnutím evropského Counter-Strike.

Publikováno

dne

Winstrike, Ex-Winstrike nebo také EPG Family, pod těmito jmény jste mohli sledovat pětici hráčů, kteří nyní budou reprezentovat český tým Entropiq, jenž začíná svojí cestu za ovládnutím evropského Counter-Strike.

Zdroj: Entropiq

Entropiq dnes oznámili podpis rosteru týmu EPG Family, v čele s hvězdným AWPerem Aleksejem „El1anem“ Gusevem. Česká organizace si ovšem nechává i českou sestavu, jejíž kapitánem je Michal „Leckr“ Kadlíček, tento roster bude hrát pod názvem Entropiq Prague.

„V posledních několika dnech probíhala velmi intenzivní jednání o složení nového mezinárodního CS:GO týmu. Věřím, že sestava, která je složena ze zahraničních hráčů, nás bude kvalitně reprezentovat na větších mezinárodních akcích.

V minulém roce se nám podařilo získat několik tuzemských mistrovských titulů, a díky pravidelné účasti našich hráčů na mezinárodních soutěžích získává postupně Entropiq své jméno i v zahraničí. Jsme tedy přesvědčeni, že spojení s takto úspěšným týmem na světové scéně je ta správná cesta, kterou chceme jít,“ sděluje k nové akvizici výkonný ředitel Entropiqu, Ondřej Drebota.

Podepsání dvacátého nejlepšího týmu světa znamená pro tým Entropiq další krok na cestě stát se uznávanou značkou na evropské scéně. Organizace, založená teprve minulý rok je aktuálně jedním z nejlepších českých týmů, chce tak dosáhnout úspěchu i na mezinárodní scéně.

První zápas Entropiq můžete sledovat již dnes v 15:50, kdy se utkají s týmem Endpoint v rámci turnaje Loot.bet Season 9. Do tohoto turnaje Entropiq nastoupí v sestavě Lack1, NickelBack, Krad, El1an, Forester.

Zdroj: HLTV

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.