Spojte se s námi


Hokej

Bílí Tygři Liberec vs. Mountfield Hradec Králové: Preview a tipy na sázení

Ve čtvrtek pokračuje hokejová extraliga zápasem Bílých Tygrů Liberec s hradecký Mountfieldem. Severočeši do zápasu vstoupí v roli favorita a rozhodně se ji pokusí potvrdit. Podaří se jim to?

Publikováno

dne

Ve čtvrtek pokračuje hokejová extraliga zápasem Bílých Tygrů Liberec s hradecký Mountfieldem. Severočeši do zápasu vstoupí v roli favorita a rozhodně se ji pokusí potvrdit. Podaří se jim to?

Zdroj: hcbilitygri.cz/

Liberec v úterý napravil víkendové zaváhání s Olomoucí a smetl Litvínov na jeho ledě 6:1. Navázal tak na svou předešlou výtečnou formu. Nyní jej čeká zápas s Hradcem Králové, který se v tabulce nachází jen tři body za Bílými Tygry.

Favoritem budou Severočeši. Hrají ve velké formě. Z posledních deseti zápasů prohráli v základní hrací době pouze jednou, dvakrát až po prodloužení. Jinak si ale připsali pět tříbodových výher, dvě dvoubodové.

Ani Hradec ale nehraje úplně zle. Z posledních deseti klání vyhrál čtyři za tři body, dvě za dva body, třikrát prohrál v základní hrací době a jednou v prodloužení. Má pátou nejlepší formu v lize, Liberec je však ve větší pohodě.

Severočeši se však budou muset obejít bez Filippiho, Havlína či Šmída, Východočeši postrádají duo Zachar, Klima.

Co se týká vzájemných zápasů, lépe si vedou Bílí Tygři. Z posledních pěti vzájemných duelů vyhráli hned čtyři, jen dvakrát ale v základní hrací době. V obou případech se ale jednalo o domácí zápasy a jednoznačné výsledky (5:1, 4:1), Hradec získával body s Libercem jen doma.

Liberec však v této sezoně není doma tolik suverénní jako jindy, zatímco Hradec válí na stadionech soupeřů. Přesto by Bílí Tygři měli potvrdit roli favorita a dojít si minimálně pro dva body.

Tip na sázení | Vítěz zápasu do rozhodnutí bude Liberec v kurzu 1.52 u Tipsportu

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.