Spojte se s námi


Fotbal

Cristiano Ronaldo šokoval fanoušky na svém Instagramu. Čím překvapil své fanoušky tentokrát?

Koronavirová krize se nevyhýbá ani fotbalovým hvězdám, které tak svůj volný čas tráví v pohodlí domova. Fanoušci ale o kontakt se svými idoly nepřijdou. Na sociálních sítích a zejména pak na Instagramu se čas od času objeví pořádně šokující příspěvek.

Publikováno

dne

Koronavirová krize se nevyhýbá ani fotbalovým hvězdám, které tak svůj volný čas tráví v pohodlí domova. Fanoušci ale o kontakt se svými idoly nepřijdou. Na sociálních sítích a zejména pak na Instagramu se čas od času objeví pořádně šokující příspěvek. A přesně takový teď zveřejnil i hvězdný Cristiano Ronaldo. Čím překvapil své fanoušky?

Zdroj: PR Sport – Getty Images

Portugalský střelec ve službách italského Juventusu zveřejnil na svém Instagramu fotografii sám sebe. Na tom by u něj nebylo nic až tak zvláštního, avšak Cristiano překvapil.

Ve svých 35 letech se totiž rozloučil se svými vždy dokonale udržovanými vlasy a na nové fotografii je zachycen s čerstvě oholenou hlavou.

Sám k fotografii napsal následující slova: „Úspěch v životě se neměří podle toho, čeho dosáhnete, ale podle překážek, které překonáte.“

No a reakce na nový sestřih na sebe nenechaly dlouho čekat. „Bože, Cristiano Ronaldo bez vlasů! Ale vypadá pořád dobře,“ napsal jeden z fanoušků.

Následovaly například i vtípky, že budou muset vývojáři nové FIFY 21 u portugalského střelce změnit grafiku. Našly se také negativní komentáře, v kterých mnozí nový sestřih odsoudili. Ale s tím se zkrátka počítat musí.

O tom, zda mu jiný vzhled pomůže ještě více na fotbalových trávnících se snad přesvědčíme brzy.

Použité zdroje: instagram.com/cristiano/

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.