Spojte se s námi


eSport

Výsledkový servis ze světa Esportu

Publikováno

dne

Viktoria Plzeň ovládla základní část TS FIFA COOL Ligy

Fotbalový klub Viktoria Plzeň ovládl základní část TS FIFA COOL ligy. Její hráč Michal „DRMi10“ Drastich se s 21 body vyšplhal na čelo dlouhodobé soutěže. Stejný počet bodů pak získal i mladý talent Dominik „Seron“ Čermák, který v přímém souboji o semifinále porazil druhého reprezentanta Plzně Lukáše „T9Laky“ Poura.

Do čtvrtfinále následně postoupili i hráč týmu Entropiq Štěpán „RIIJK“ Sobocki, reprezentant FK Teplice Matěj „MikiTheGoat“ Mikan a hvězda AC Sparta Praha Jan „Emerickson“ Krupička.

9. kolo TS FIFA COOL Ligy

Caster 0:2 Dalas94
DRMi10 2:0 Emerickson
MorCaJs 0:2 RIIJK
Seron 2:1 T9Laky
MikiTheGoat 2:1 MarioOoso99

Nejlepší slovenský hráč GuardiaN pomohl ENTERPRISE do 2. Tipsport COOL ligy

Slovenský ostrostřelec Ladislav „GuardiaN“ Kovács je největší tuzemskou herní ikonou. Společně s týmy jako Natus Vincere či FaZe Clan dosáhl několikrát na vítězství v nejprestižnějších turnajích světa.

Momentálně je ale bez angažmá a v rámci čekání si zlepšuje svůj um v lokálních ligách. Naposledy se o víkendu objevil v baráži o 2. Tipsport COOL Ligu, kde hájil barvy týmu ENTERPRISE.

Jejich soupeřem byl dosud skvěle hrající tým Vikingekrig Esport, který na jaře právě hrál 2. ligu. Vítězstvím 2:0 se ale Enterprise dostali do ligy a jsou tak prvním novým týmem, jež se objeví v letní lize.

DEFEATERS, druhý barážový tým ze 2. ligy, naproti tomu svůj úkol splnili a porazili nEophyte 2:0. Uchovávají si tak svou účast v lize a uvidíme, jaké ponaučení si z těchto utkání vezmou v létě.

Finální složení 2. Tipsport COOL Ligy

Team Gravity
BloodyDevils
Team Universe
Inside Games
Online Vision Gaming (Postup ze 3. ligy)
RAMS (Postup ze 3. ligy)
ENTERPRISE Esports (Výhra v baráži)
DEFEATERS (Výhra v baráži

SINNERS vítězí ve finále Sazka eLeague! Turnajem prošli bez prohry.

Velký příběh kolem sebe vytvořili hráči týmu SINNERS. Ti se v soutěži Sazka eLeague nepárali vůbec s ničím a jako hurikán pobrali největší finanční odměnu posledních sezón – 150 000 Kč.

Víkendové finále začalo v sobotu dopoledne, to, když se v prvním čtvrtfinále utkali Team Brute a RAMS. Ačkoliv fanoušci favorizovali antické šampióny z Brute, prošla do semifinále jasně evropská sestava reprezentující RAMS. Druhé čtvrtfinále pak opanovala sestava CZC.eSuba, ta porazila 2:0 aktuální mistry ČR tým Sampi.

Ve večerních sobotních hodinách pak SINNERS přejeli RAMS 2:0 v prvním semifinále a Gunrunners, druhý nejlepší tým ligy, nedokázal porazit CZC.eSuba ve třech mapách. Utkání navíc přineslo třetí nejdelší prodloužení v historii CS:GO, vítěze jsme poznali až v 73. kole.

Nedělní utkání o 5. místo vyhráli v „derby“ Team Brute nad Sampi a Gunrunners si vybojovali třetí místo nad RAMS. SINNERS pak přejeli jak takticky, tak i svým umem eSubu a došli si pro 150 000 Kč.

Český hráč Jarla končí v semifinále prestižní Hearthstone ligy

Jaromír „Jarla“ Vyskočil je momentálně jedním z nejlepších českých hráčů hry Hearthstone. Jeho skvělé výsledky ze základní části Grandmaster serie jej dovedly až do play off.

V nadstavbové části se Jarla dostal do skupiny B, kde porazil nejdříve rumunského hráče Rdu a poté i největšího favorita na titul, Swidze z Francie. Jarla se dostal do semifinále, ale tam už na něj čekal německý hráč Bunnyhoppor, kterého Vyskočil neporazil ani v základní části.

A i tentokrát se Jarla z vítězství neradoval, prohrál 0:3 a na své konto si připisuje sedm tisíc dolarů. Vítězem první sezóny se tak stává ruský SilverName z Team Spirit. Ten kromě finanční odměny získává i postup na Global Finals 2020.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.