Spojte se s námi


eSport

FIFA 18 – Soundtrack

Publikováno

dne

Soundtracky z herní série FIFA bývají velmi oblíbené a vyhledávané nejen u hráčů této fotbalové hry. Proto vám představujeme soundtrack pro nový ročník FIFA 18.

„Někteří to označují za každoroční nejlepší přehlídku pro mezinárodní umělce dnešní doby. Jiní říkají, že to symbolizuje nový svět hudebních objevů. Za sebe si přejeme, aby šlo o jedinečný mezinárodní hudební zážitek na poli soundtracků. Pokud jde o globální hudební události, naší strategií pro EA SPORTS™ FIFA 18 je změnit hru – opět.

„Soundtrack FIFA 18 skutečně odráží nejpopulárnější hru světa, jelikož zahrnuje přes 40 skladeb od umělců z více než desítky zemí. Tvůrčí hudby ve filmových předělech se dočká režim Cesta: Hunterův návrat pro PlayStation 4, Xbox One a PC. A některá velká jména, která se v minulosti na soudtracku podílela, navrhla dresy pro FIFA Ultimate Team™.“

EA SPORTS vybrali do letošního soundtracku nové skladby světových umělců jako jsou Lorde, alt-J, The War On Drugs, The National, Portugal. The Man, The xx a mnoho dalších.

Celý soundtrack je k dispozici na Spotify a Apple Music. Po celou sezónu se pak můžete těšit na speciální aktualizace.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.